Barna i Nepal trenger langsiktig hjelp for å overleve og vokse opp etter jordskjelvkatastrofen som rammet landet den 25. april.
UNICEF har lovet barna i Nepal å være der hver eneste dag, også etter at nødhjelpsarbeiderne reiser hjem. Til denne livsviktige innsatsen trenger UNICEF pengestøtte for å kunne yte sitt ytterste.

Hjelp oss å samle inn penger

– FC Barcelona er klar over hvor mye folket i Nepal lider, etter at landet deres ble rammet av et ødeleggende jordskjelv, og ønsker å tilby sine tjenester for å hjelpe UNICEF med alt de gjør for å håndtere nødssituasjon, skriver klubben og oppfordrer alle culés til å bidra.

Sammen rakk vi norske culés å samle inn 12..000 kroner før semifinaleoppgjøret mot Bayern på Camp Nou.
Hvor mye mer klarer vi å samle inn til barna i Nepal før returoppgjøret mellom Bayern og Barça på tirsdag?
Penya Blaugrana del Nord har støttet innsamlingsaksjonen med 1..899 kroner. Det samme har også vår samarbeidspartner Indre Østfold Reisebyrå gjort.
Vi oppfordrer alle som har litt til overs om å støtte ofrene via vår innsamlingsaksjon. Du kan selv velge beløp, og du kan også velge å gi en anonym donasjon. Pengene går direkte til UNICEF.

For gaver til humanitære organisasjoner, inntil 12..000 kroner, gis 28 prosent skattefradrag. Det forutsettes at samlet gavebeløp er 500 kroner eller høyere til den enkelte organisasjon.