Redaksjonen ønsker et rent kommentarfelt, fritt for alle og tomt for uanstendighet.
Vi har observert en del misnøye i det siste om at kommentarfeltet iblant går over stokk og stein og ikke blir ryddet så godt som det burde. Vi erkjenner at moderering av kommentarfeltet ikke har vært prioritert i særlig stor grad tidligere, og at dette har blitt et problem for hvordan kommentarfeltet fremstår og oppleves av brukere og besøkende på siden.
Vi ønsker derfor å se til at fotball er fokus og sentrum i det som blir skrevet. Kommentarer eller brukere som kan virke støtende, uforsvarlige, provoserende e.l. skal fjernes.
Vi tror alle naturligvis vil ha en saklig og interessant arena for å diskutere, ytre og snakke om FC Barcelona på. Men dette betyr selvfølgelig at alle supportere, uansett hvilket lag som ligger deres hjerte nær, også er velkomne til å ta del i diskusjoner. Gjensidig respekt og hensyn til hverandre er en selvfølge.
Vi har imidlertid ikke ressursene til å ta på oss denne oppgaven alene. Vi søker derfor etter dedikerte moderatorer til å hjelpe oss med dette. Dersom du er interessert, send en kortfattet søknad med ditt Disqus-brukernavn til hjelp@blaugrana.no.