Bayern München har vært usedvanlig skadepreget denne sesongen, og har fortsatt flere spillere som er utelukket fra oppgjørene mot Barça.
Per dags dato har det tyske storlaget hele syv spillere på skadelisten. Blant disse er halvparten forventet å være forhindret fra å bidra for Pep Guardiolas lag mot Barça.

JAVI MARTÍNEZ (sannsynlig)

Den tidligere Athletic-spilleren har vært ute av spill siden 13. august 2014, hvor han i den tyske supercupen pådro seg en skade i kneet. Den defensive midtbanemannen er fortsatt under restitusjon, men forventes å være spilleklar mot Barça.

FRANCK RIBÉRY (sannsynlig)

Franskmannen forstuet ankelen i Champions League-kampen mot Shakhtar Donetsk den 11. mars, og har vært ute av spill siden da. Venstrevingen er på god vei tilbake, og forventes å bli spilleklar foran oppgjøret mot katalanerne.

ARJEN ROBBEN (sannsynlig)

Bayerns høyrekant har vært ute med en strukket magemuskel siden 22. mars, en skade som Bayerns medisinske personell beregnet ville trenge seks uker for å heles. Med andre ord er nederlenderen trolig klar foran kampen på Camp Nou.

DAVID ALABA (utelukket)

Venstrebacken skadet seg i kneet under en vennskapskamp mellom Østerrike og Bosnia den 31. mars. Utetiden ble estimert til å vare i to måneder, noe som gjør ham uaktuell til semifinalen mot Barça.

TOM STARKE (utelukket)

Reservemålvakten ble skadet den 5. april, da han rev et leddbånd i albuen under en treningsøkt foran bundesligakampen mot Augsburg. Starke vil ikke være i stand til å bidra i semifinalen.

MEHDI BENATIA (sannsynlig)

Den marokkanske midtstopperen pådro seg en muskelskade i semifinalen av den tyske cupen den 8. april, og er anslått til å være ute i omlag fire uker. Forsvarsspilleren kan dermed rekke returkampen den 12. mai på Allianz Arena.

HOLGER BADSTUBER (utelukket)

Badstuber er hittil den siste Bayern-spilleren på skadelisten. Midtstopperen ble skadet i kvartfinalen mot Porto den 21. april. Det er anslått et skadeavbrekk på mellom tre til fire måneder for Badstuber, som derfor er utelukket fra å spille mot Barça.
I tillegg har blant andre Philipp Lahm, Thiago Alcántara og Xabi Alonso også vært ute med skader denne sesongen, men er tilbake i normalt spill.