Det er ikke bare Guardiola som får et spesielt gjensyn med Camp Nou på den første onsdagskvelden i mai.
Thiago Alcántara må nemllig også spille mot sine tidligere lagkamerater — blant andre sin egen bror, Rafinha Alcántara — for første gang på Camp Nou. Unggutten føler seg beæret foran oppgaven.

– Ethvert lag i trekningen ville ha vært like tøff, men det er en ære å kunne spille på Camp Nou igjen, sa midtbaneeleganten som gikk gradene hos Barça før han meldte overgang til Bundesligagigantene i 2013.

24-åringen advarte også om at Bayern er klare for å gi alt i semifinalen mot Barcelona, for deretter å få muligheten til å spille finalen i Bayerns hjemland.

– Vi kommer til å gi alt for å kvalifisere oss og går inn for å heve Champions League-tittelen i Berlin, sa Thiago med referanse til finalen den 6. juni.

Philipp Lahm

– Det er en formidabel oppgave, men heldigvis har vi returen hjemme, og det kan utgjøre forskjellen. Begge lagene ønsker alltid å spille fotball. Barcelona er i veldig god form for tiden. Jeg anser det som en 50:50-kamp.

Manuel Neuer

– Vi kom uansett til å bli trukket ut mot et stort lag. Det finnes ingen enkle motstandere i semifinalen. Det er alt eller ingenting som gjelder. Vi spilte godt i semifinalen mot Barcelona i 2013, og vant begge kampene komfortabelt, men det er en helt ny situasjon nå og vi trenger to topprestasjoner hvis vi skal nå finalen.

Juan Bernat

– Det er virkelig en fabelaktig trekning. Vi står foran et godt lag med et av de beste angreppsrekkene i Europa. Etter 6-1 seieren over Porto har vi stor tro på oss selv, og vi vil gjøre alt vi kan for å fortjene en tur til Berlin.