Det er nå klart hvilke lag som står igjen om en finaleplass i Champions League
Returoppgjørene i kvartfinalen ble spilt i går og i dag. Barcelona var teknisk sett det første laget videre, men Bayern hadde sin returkamp ferdigspilt etter den første omgangen da de ledet 5 — 0 til pause og vant 6 — 1 til slutt. Tyskerne tapte den første kampen 3 — 1 til Porto. Barcelona vant oppgjøret i Paris mot PSG 3 — 1 og Neymar sørget for en komfortabel 2 — 0 seier og 5 — 1 sammenlagt over PSG senest i går kveld.
I dag var det Monaco vs. Juventus og Real Madrid vs. Atlético Madrid som sto for tur. Italienerne vant sin kvartfinale med en 1 — 0-stilling sammenlagt og Real Madrid, som spilte 0 — 0 på Vicente Calderon forrige uke, gikk videre etter et sent mål av Javier Hernández. Hovedstadslaget går videre etter også å ha vunnet 1 — 0 sammenlagt.

Fredag

Trekningen om hvem som møter hvem finner sted førstkommende fredag. Det er ingen restriksjoner på hvilke lag som kan møtes. Til info står ingen Barcelona-spillere i fare for å miste noen av de resterende kampene pga. suspensjon med mindre noen pådrar seg et rødt kort.