Først var han skadet, så var det bare tull. Han spilte uansett ikke under den internasjonale pausen. Her er det som skjedde.
Som publisert i går, er Messi tilbake i full trening. I det den internasjonale pausen begynte, ble det rapportert at Messi hadde pådratt seg en liten skade og at han til og med skulle reise tilbake til Barcelona for å komme seg sikkelig. Det argentinske landslaget gikk ut med en bekreftelse at alt var okei med la pulga.

Inaktiv

Men Lionel Messi spilte ikke en enste kamp for Argentina denne pausen og han trente også individuelt ved et par anledninger. I følge RAC1 og andre kilder, skal Messi ha pådratt seg en skade i returkampen mot Manchester City, en kamp hvor han virkelig tente på alle plugger. Han ville dog ikke stå over el Clásico, da han visste hvor viktig denne kampen var. Det var kanskje lurt siden Messi endte opp med et målgivende frispark når franskmann Jérémy Mathieu scoret på hodet i førsteomgang.
Leo brukte denne internasjonale pausen til å hvile og for å komme seg etter skaden og er nå tilbake i full trening og forventes klar til Celta Vigo-kampen på Søndag.
Hva er din mening om at Messi muligens sparer seg for klubblaget? Tror du han nedprioriterer Argentina nå som VM er ute av bildet? Diskuter gjerne i kommentarfeltet.