Barcelonas sportslige utvalg saumfarer det europeiske markedet før overgangsnekten går over i januar.
Ariedo Braida, mannen som tok over etter Zubizarreta, jobbet tidligere som sportsdirektør i AC Milan i en årrekke. Han er kjent for å hente alle stjernene klubben signerte på 1990 og 2000-tallet. Med gode kontakter i italiensk fotball brukes mannen nå til å snakke med italienske klubbers direktører.
I går gikk Pavel Nedved ut og fortalte om Barcelonas interesse for Paul Pogba, og skal vi tro Mundo Deportivo, så er han nummer en på ønskelisten til katalanerne. På Braidas «italienske liste» finner vi i tillegg spillere som Darmian, Dybala, Kovacic og Pjanic. Den siste herremannen på italienerens ønskeliste er Lazios stjerneskudd, Felipe Anderson. Han er tidligere lagkameraet med Neymar i Santos, og har denne sesongen vært blant ligaens beste. Den offensive midtbanespilleren innehar bra teknikk, gode driblinger og hurtighet, noe som alltid vil vekke interesse hos Europas største klubber.

Paul Pogba

Når det gjelder Pogba, så er franskmannen øverst på Barcelonas ønskeliste ifølge MD. Katalanerne skal være villige til å legge inn et «megabud» da de ser på det som forsvarlig med tanke på spillerens kvalitet og spillerens alder. De mener at pengene vil bli tilbakebetalt som følge av det. Pogba følges av alle de største klubbene i Europa, og har en lav lønn sammenlignet med andre stjerner.

Kovacic

Den «kroatiske Iniesta» som han beskjedent blir kalt, har vært på Real Madrids ønskeliste lenge. Nå følges han også tett av Barca. Kovacic er en offensiv midtbanespiller med strøken teknikk, gode dribleferdigheter, fart og øye for den avgjørende pasningen. Kroaten fyller 21 år i mai.

Dybala

Paulo Dybala er spilleren som har blitt linket til toppklubber i England, Tyskland, Spania og Frankrike etter flotte forestillinger for Palermo. Spilleren har nylig uttalt at han kommer til å forlate Sicilia kommende sommer, og argentineren er et alternativ for Barca hvis Pedro skulle forlate den katalanske hovedstaden.
Matteo Darmian er en spiller vi skrev om i går. 25-åringen er Italias beste høyreback, og storspiller for sitt Torino. Sistemann på listen som snart er like stor som folkeregisteret til San Marino, er Miralem Pjanic. En spiller Luis Enrique kjenner godt fra perioden i Roma. Selv om spilleren blir fulgt tett av Ariedo Braida, så vet Lucho hva han får hvis han hentes til Barcelona.
Hvilke spillere kunne du tenke deg at Barca signerte når overgangsnekten går over?