Midtstopperen har skrevet under på en avtale som binder han til klubben frem til 30. juni 2019.
Midtstopperen satte pennen mot papiret på styrerommet sammen med president Bartomeu, sportslig visepresident Jordi Mestre, og sportsdirektør Zubizarreta. Presidenten virket strålende fornøyd med avtalen.

— Det er viktig for oss å beholde Piqué i klubben. Han er den beste midtstopperen i verden, og en del av stammen i det nye prosjektet i Barcelona.

Sportsdirektør Zubizarreta, har startet et omfattende prosjekt med å fornye Barcelona denne sommeren. Han bekrefter at Piqué er en viktig brikke i nettopp dette prosjektet.

— Piqué er vår viktigste midtstopper. Kontraktfornyelsen bekrefter tilliten mellom klubben og spilleren, og fortsettelsen av prosjektet.

Dersom katalaneren fullfører den nye kontrakten vil han ha tilbragt 11 av sine 32 år i klubben. Selv virker spilleren til å være strålende fornøyd med den nye avtalen.

— Jeg håper å få like mye suksess som det jeg allerede har opplevd med klubben.

Midtstopperen har allerede rukket å få et godt inntrykk av Luis Enrique.

— Jeg er veldig spent. Han viste på pressekonferansen at han har veldig klare ideer. Han kjenner klubben godt, og jeg tror han vil gjøre mye bra for oss. Jeg ser veldig frem til å jobbe under han.

Ved å ha vært i klubben i flere år allerede vet Piqué godt hva som forventes av han, Enrique og resten av laget.

— FC Barcelona må være best, vinne titler, og være et viktig lag både i den europeiske eliten og i fotballverden. Vi har et lag, vi har en trener. Vi har alle ingredienser for å komme oss tilbake dit vi hører hjemme