Etter at Porto-spilleren ble klar for «Los Blancos» i går, har MD vurdert hvilke andre spillere som er aktuelle for Barcelona.
Avisen skriver at Real Madrids Danilo-signering var et stikk mot Barca, da klubben ikke kan registrere nye spillere før januar 2016.
Det som er helt sikkert er at klubben er ute etter en ny høyreback uavhengig om Dani Alves signerer en forlengelse eller ei. Mundo Deportivo nevner seks spillere som følges av Barcelona.

Fabinho

En signering av Monaco-spilleren vil være et stikk tilbake mot Real Madrid, da spilleren var på lån hos Castilla i 2012/2013-sesongen. Monaco-spilleren fikk en kamp for førstelaget under Mourinhos ledelse, men Real Madrid ønsket ikke å signere brasilianeren på permanent basis. Spilleren, som nå har blitt 21 år gammel, har hatt en fin utvikling og spiller fast for Monaco hvor han har gjort sakene sine svært bra, både i Ligue 1 og i Champions League. Fabinho ble oppdaget av tidligere Barcelona-spiller, Deco og da var ikke veien til Europa lang for backen. Fabinho har Jorge Mendes som agent. Spilleren er 1.88 meter høy, og er god på dødballer og har fart, som han benytter opp og ned på kanten i kjent brasiliansk stil.

Serge Aurier

22 år gammel høyreback som spiller for PSG på lån fra Toulouse, der han ble kåret til lagets beste spiller forrige sesong. Han kom også på årets lag i Ligue 1. Har slitt med skader i PSG, men har vært stabilt god i flere sesonger. Barcelona har fulgt spilleren siden 2012. Serge Aurier har svært gode defensive kvaliteter, og er også god offensivt hvor han står med åtte mål på 72 kamper for Toulouse. PSG har opsjon på kjøp, men per dags dato ser det ikke ut som de kommer til å benytte seg av den.

Mario

Villarreal-spilleren har først og fremst denne sesongen vist seg frem. 24 år gammel back som har notert seg for fire mål denne sesongen. Spillerens progresjon blir fulgt nøye av Barcelonas sportslige apparat.

Matteo Darmian

En høyreback på 25 år som det siste året har blomstret. Fra å være ukjent for de fleste ble Darmian tatt ut i bruttotroppen til Italia før VM. Han ble så tatt med i den endelige troppen, og endte med å spille alle Italias kamper i VM. Ved enden av 2014 ble han kåret til den beste landslagsspilleren til Italia i 2014. Spilleren, som har gått sine grader i AC Milan, er godt kjent for Barcelona da Ariedo Braida, som Barca hentet til sitt sportslige apparat i januar, tidligere jobbet i Milano-klubben. Der har han fulgt med på Darmian siden han var en liten gutt. Matteo Darmian var i AC Milan fra han var 12 til han var 20 år gammel. Er nå soleklart førstevalg på Torino, og blir jaktet på av blant annet Inter. Italieneren har svært gode offensive kvaliteter, og har flust av italienske defensive fibre i seg.

Piszczek og Johnson

De to siste på listen spiller i Bundesliga, men er ikke blant favorittene til å ikle seg den blårøde drakten i fremtiden. Fabian Johnson er en 27 år gammel amerikansk landslagsspiller som spiller for ter Stegens tidligere klubb, Borussia Möncengladbach, men Lukasz Piszczek er 30 år gammel og spiller for Dormund. Begge har gode offensive kvaliteter, men er likevel ikke favoritter.
MD skriver også at Hector Bellerin og Javier Manquillo begge blir fulgt av Barcelona, og at de blir sett på som fremtidsprospekter.
Foto: Mundo Deportivo