Her finner du en liten oppdatering på hvordan det går med våre internasjonale spillere:

Neymar og Claudio Bravo

Neymar og hans Brasil vant 3-1 mot Frankrike tidligere denne pausen mens Chile og Claudio Bravo måtte gi tapt for en 2-0-seier til Iran. I dag møttes de to lagene i England. Brasil gikk seirende ut av denne kampen også. Neymar er nå #5 på Brasils scoringsliste med sine 43 mål. Pelé troner øverst med sine 95 fulltreffere for A Seleção

Ivan Rakitic og Alen Halilovic

Som de fleste fikk med seg, fikk Norge en real dose juling av Kroatia. Ivan Rakitic spilte en god kamp og var nest sist på 2-0-målet. Alen Halilovic fra Barça B spilte ikke denne kampen, men var å finne på benken.

Messi og Mascherano

Argentina vant 2-0 over El Salvador uten Messi og Mascherano. Begge superstjernene befant seg på benken under kampen og det er tvilsomt om Messi vil spille i det hele tatt. Tidligere Barcelona-manager Tata Martino sa på pressekonferansen at de vil være forsiktige med å spille Messi i tilfelle han slår opp den lille skaden han pådro seg under el Clásico. Argentina spiller mot Ecuador på tirsdag.

Spanjolene og Marc André ter Stegen.

Spania vant 1-0 over Ukraina i Sevilla. Alba, Piqué, Iniesta og Busquets startet kampen. Alba måtte dessverre ut med en skade som vil sette han ut i ca. 10 dager skal man tro rapportene. Pedro kom på i den siste halvtimen av kampen og Marc Bartra holdt seg på benken. Tyskland U21 spilte også den samme kvelden, men ter Stegen spilte ikke. De spilte 2-2 mot Italia.
Ellers var Luis Suárez involvert i en vennskapskamp med Liverpools All-star-galleri tidligere i dag. Rafinha storkoser seg også med Brasils olympiske lag. Hele troppen vil være samlet i løpet av påskeuken og Luis Enrique kan da begynne å forberede seg til kampen mot Celta.