Danskene er stolte over å ha fått fotballskole i regi av FC Barcelona.
Kjenner du et stort fotballtalent? Nå får København fotballskole i regi av selveste FC Barcelona, noe som er det første og eneste offisielle fotballakademiet gjennom klubben i Skandinavia. Barça inviterer til uttaksprøve 9.mai og 10.mai. Skolen blir arrangert for gutter og jenter.

Lær å spille som Messi

Treningen er for barn født mellom 2000 og 2008. Det kommer fem akademitrenere fra FC Barcelonas fotballskoler for å fullføre uttakelsen på prøvetreningen. Skolen starter 21.august der de begynner med orienteringsmøter sammen med foreldrene. Skoleåret varer frem til 25.juni 2016. Det blir variert treningsprogram der en får lære å spille som Messi, Xavi, Iniesta og andre tidligere akademispillere og nåværende Barcelonaspillere.

Barçafilosofien er nøkkelen

Fokuset blir å lære de fotball på høyt nivå, fair play og feedback for at spillerne skal få utviklet spilleferdighetene sine. Antall treningsdager blir mellom to til tre dager, og kamper på lørdager. Det viktigeste er at spillerne får en progressiv utvikling. Det handler ikke om å være Barçasupporter, men å ville utvikle seg gjennom en klubb som har hatt utrolig mange talenter de siste 20 årene. Et godt eksempel er da Lionel Messi, Xavi og Iniesta, som alle var med og kjempet om Ballon D`or, der alle er utviklet gjennom La Masia. Andre eksempel er spillere som Marc Bartra, Fàbregas, Gerard Piqué, Busquets.
For mer informasjon: http://fcbescola.fcbarcelona.com/copenhagen/