Lionel Messi mangler kun tre scoringer før han runder 400 mål i alle turneringer for FC Barcelona.
Og hva hadde vel vært deiligere for den levende Barça-legenden enn å oppnå milepælen ved å score hat-trick mot selveste Real Madrid i El Clásico på søndag?

Rekordknuseren

Milepæler og rekorder er ikke fremmed for Leo. Den argentinske magikeren har knust de aller fleste scoringsrekorder de siste årene.
Sesongen 2011/2012 slo Messi den europeiske rekorden for antall mål på én sesong, ved å putte 68 ganger i alle turneringer. 50 av disse kom i La Liga, noe som også er rekord. I samme sesong noterte blaugrana-yndlingen seg for sitt åttende hat-trick i La Liga, hvorpå han brøt nok en rekord.
I 2012 tok argentineren rennafart og skjøt i stykker Gerd Müllers legendariske scoringsrekord på 85 mål i ett og samme kalenderår, uten å stoppe før han nådde 91.
Året etter scoret han i ikke mindre enn 21 La Liga-kamper på rad, som selvsagt også er flere enn noen andre.
Messi har denne sesongen overgått Raúl som tidenes Champions League-toppscorer, da han noterte seg for sin 71. fulltreffer, før han gikk forbi Paulino Alcántara som tidenes mestscorende Barça-spiller, da han nettet sitt 368 mål i 7-0-kampen mot Osasuna.
Det å nå 400 Barça-mål mot nettopp Real Madrid på søndag bør ikke være helt urealistisk, særlig med tanke på at sesongens La Liga-toppscorer står med flest El Clásico-nettkjenninger gjennom tidene, med ikke færre enn 21.
Tror du Messi scorer hat-trick på søndag?