Luis Enrique var klar på at seier mot Eibar er lagets eneste fokus på dagens pressekonferanse.
Eibar er for første gang med i La Liga denne sesongen, og har tidvis imponert denne sesongen. Men for tiden er Eibar i en bølgedal når det kommer til form, og mange forventer at det baskiske laget skal bli et lett bytte for Barcelona. Og med Manchester City ventende på onsdag, og Real Madrid på søndag ser mange forbi Eibar-kampen i morgen. Det gjør ikke Luis Enrique.

— For meg er det kun en kamp, og det er Eibar-kampen. Eibar er skumle, både med tanke på hvor vi møter dem, og at de er desperate etter poeng.

Selv om Eibar ikke har tatt et eneste poeng på de siste syv kampene syns Enrique at Eibar har hatt en god sesong.

— På tross av deres nylige tap har de hatt en god sesong. De viste oss hvor tøffe de er da vi spilte på Camp Nou. De jobber hardt og de vil gjøre det tøft for oss. Våre feilskjær har vist at ingenting er enkelt. I de kampene da vi ikke vant var det fordi at motstanderne våre var gode, mens vi ikke var det.

Xavis 750. kamp

Barcelona må stille uten noen av sine faste startere i morgen. Både Dani Alves og Jordi Alba må stå over med karantene. Samtidig er Busquets ute med skade. Heldigvis har laget flere spillere som kan trå til. Hovedtreneren selv er optimistisk.

— Slike ting skjer utover en sesong og man må bare komme seg videre — andre vil spille. Vi har brukt mange forskjellige spillere allerede denne sesongen. Skaden til Busquets er tøff, men vi har forsterkninger i den posisjonen.

Mascherano sin naturlige posisjon er som pivote, og han har flere ganger denne sesongen vist at han ikke har glemt sine gamle kunster, selv om han har spilt mye som stopper. Mascherano er med i troppen til i morgen, det er også Xavi. Dersom kapteinen spiller i morgen vil det være hans 750. kamp for Barcelona. Ikke uventet er Enrique henrykt over kapteinen, og klubblegenden.

— Han er en positiv kraft både på og utenfor banen. Han har en enorm tyngde i garderoben. Jeg ønsker at han skal fullføre kontrakten sin så han kan øke rekorden sin.

Barcelonas fullstendige tropp i morgen består av Ter Stegen, Bravo, Montoya, Douglas, Adriano, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rafinha, Pedro, Messi, Neymar og Luis Suárez.