I dag skal Marc-André ter Stegen endelig presenteres som Barcelona-keeper.
I det siste har mye dreid seg om den tyske keeperen, og hans overgang fra barndomsklubben til en av verdens største klubber. I sitt siste intervju med hjemmesiden til Mönchengladbach snakket han blant annet om forventningene til sin nye klubb.

— Det som er viktig for meg nå er å tilpasse meg Barcelona. Jeg er veldig fornøyd med mine nye lagkamerater, samt det nye språket som jeg gleder meg til å lære. Jeg håper å spille for denne klubben i mange år fremover.

Keeperen tar med seg en av sine nærmeste støttespillere til den katalanske hovedstaden.

— Kjæresten min blir med meg nedover, og i den første perioden vil hun være ved min side som en støttespiller. Det er viktig for meg at henne er med, det kommer til å gjøre integreringen mye enklere.

Ter Stegen tror ikke Manuel Neuers nylige skade vil ha noen betydning for Tysklands VM-tropp, og Joachim Löv har så langt ikke kalt han opp i troppen.

— Jeg tror ikke skaden til Manuel er dramatisk. Om den skulle være det er jeg naturlig forberedt, men jeg har innstilt meg på å nyte sommerferien.

Joachim Löv har så langt tatt ut en bruttotropp på 30 mann, hvor keeperne Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Dortmund) og Ron-Robert Zieler er tatt ut.
Ter Stegen presenteres som nevnt i dag med følgende agenda: Signering av kontrakt 13.00, fotoshoot ved Camp Nou 13.45, pressekonferanse 14.00. Blaugrana.no skal selvfølgelig oppdatere deg med alt.