Barças neste motstander sikret seg tre viktige ligapoeng i generalprøven til tirsdagens åttedelsfinale.
Fra ManchesterCity.nos kampreferat:

— City knuste Newcastle 5–0 hjemme på Etihad lørdag kveld, og la det perfekte grunnlaget før Barcelona kommer til Manchester tirsdag.

De lyseblå fra Manchester ser virkelig ut til å ha prikket inn formen foran tirsdagens første av to åttedelsfinaler mot katalanerne.
Med tidligere Barça-spiller Yaya Touré tilbake i startelleveren etter afrikamesterskapet, var det ikke engang spilt et minutt før hjemmelaget skaffet seg et straffespark. Det satte Sergio Agüero sikkert i mål på Ethihad Stadium.
Tolv minutter senere kombinerte Edin Dzeko og Samir Nasri inne i boksen, og franskmannen la på til 2-0. Kveldens tredje mål kom etter at David Silva fant Edin Dzeko, som på lekkert vis demper ballen på brystet og fyrer lærkula i mål på direkten.
David Silva, som for øvrig ble kåret til banens beste, sørget elegant for de to neste målene, som fastsatte sluttresultatet til 5-0 for de lyseblå.
Med tre poeng i lomma, kunne Manuel Pellegrini tillate seg å la nøkkelspillerne Samir Nasri, Sergio Agüero og David Silva hvile den siste halve timen av kampen.
Manchester City spilte kampen med følgende lag: Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Mangala, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri (Lampard), Silva (Navas), Dzeko og Agüero (Bony).