Leo Messi er fornøyd med tingenes tilstand i Barcelona.
I går deltok superstjernen på et event i Barcelona, og der benyttet han muligheten til å lette på sløret om hvordan han føler ting er nå. Etter hattricket mot Levante er det en argentiner full av selvtillit vi ser.
14 mål hittil i kalenderåret 2015 er ny rekord for den kortvokste gutten fra Rosario, og toppscoreren hadde følgende å si om sin nåværende form.

— Jeg føler meg bra, og er fornøyd med hvordan det går om dagen. Jeg skal fortsette å hjelpe laget. Forrige sesong var et dårlig år for oss, og det var for mange tilbakeslag både på og utenfor banen, men jeg håper dette endrer seg denne sesongen. Vi er Barcelona, og det er vår plikt å kjempe om tittelen, fortalte Messi.

Etter nesten tosifret antall skader de siste årene, har 27-åringen selv begynt å ta grep.

— Jeg er ikke 17, 18, 19, 20 eller 21 år lenger. Og når kroppen ikke føler seg topp, så merker man det med årene. Nå bruker jeg mer tid til å passe på meg selv i pausen av kampene, og jeg passer mer på hva jeg spiser. Jeg har forandret meg en del siden jeg først begynte her. Jeg er mer moden, og har lært ting både på og av banen. Noe av den gamle Messi er fortsatt der, men ikke mye, sa Barcelonas nummer ti.

Lagets form

Når det gjelder formkurven laget er inne i, så har den pekt en vei etter tapet mot Real Sociedad. Og det er oppover. Ingen scorer mer enn argentineren, og ingen scorer mer enn Barcelona.

— Vi jobber med å vinne alle titler vi kan, og ønsker ikke og ende opp troféløse slik vi gjorde sist sesong. Jeg tror holdningene våre har endret seg siden Anoeta. Vi er mer sultne, og møter kampene annerledes enn før. Laget ønsket å endre på ting, og det har vi gjort.

— Du kan fint si at laget har forandret seg. Moralen er på topp for øyeblikket, og vi spiller fantastisk fotball. Vi vet vi ikke har vunnet noe som helst enda, men når vi spiller på dette nivået så vet vi at vi er i stand til det, avslutter Lionel Messi, som er på «revansje» etter uavgjortkampen mot Málaga på La Rosaleda i høst.

Foto: FC Barcelona