Slik lyder agent Dimitri Seluks ord. Yaya Touré bekrefter på Twitter.

– Penger kan ikke kjøpe relasjoner

Den tidligere Barça-spilleren er angivelig så utilfreds med tilværelsen i Manchester City om dagen, at han vurderer å forlate de lyseblå i nær fremtid.
Ifølge engelske The Guardian, som referer til Seluks uttalelser i The Sun, skal det være en rekke forhold som har plaget ivorianeren i det siste.

– Yaya er så opprørt at han vurdere å forlate City. Det er en rekke ting som har skjedd, som har ført til at Yaya er bitter og opprørt. Han må konsentrere seg om VM nå, men City har behandlet ham respektløst og har virkelig skadet ham, skal agenten ha uttalt til The Sun.

Videre kunne Seluk legge til at Yaya Touré er villig til å gå ned i lønn for å komme tilbake til gamleklubben Barça.

– De skjønner ikke at penger ikke kan kjøpe relasjoner — ingen Sheikh kan kjøpe et forhold. Dette handler ikke om penger eller en ny kontrakt, det handler om menneskelige relasjoner, og City har vist at de ikke respekterer ham. Jeg gjentar, dette handler ikke om penger. Faktisk ville han ha gått ned i lønn for å dra tilbake til Barcelona, uttalte agenten ifølge The Guardian.

Situasjonen skal ha toppet seg da klubben glemte å gratulere Yaya på sin 31-årsdag (13. mai).

– Det som skjedde på bursdagen hans, viser at klubben ikke bryr seg om ham. Det var et bevis. De kan si hva de vil, ‘Åh, vi liker ham, men vi glemte’. Glemte? Glemte Yaya? Spilleren som hjalp dere å vinne Premier League to ganger? Han fyren som hjalp dere med å vinne FA Cupen og Ligacupen? Fødselsdagen hans kan være på en vanlig dag, og i et normalt lag ville i det minste lagkameratene og klubben ønsket ham til lykke med dagen. Du vinner tittelen 11. mai, dagen etter drar du til Abu Dhabi og 13. mai har du en stor fest for å feire tittelen, men ingen kommer til Yaya og sier: ‘Gratulerer med dagen’, hva mer trenger man, uttalte en opprørt Seluk ifølge The Guardian.

Yaya bekrefter på Twitter

Midtbanespilleren var i ettermiddag ute med en Twitter-melding som bekreftet at bursdagshilsenen endelig hadde kommet frem.


Bare én time etterpå ønsket han likevel å poengtere at Dimitri Seluk snakker hans sak, og at agentens seneste uttalelser faktisk har rot i virkeligheten.


Ivorianerens fremtid hos Manchester City kan med andre ord fort være slutt etter VM i Brasil.