Barca nærmer seg rekorden fra 2008/2009-sesongen.
Etter å ha vunnet de siste ti kampene har Barcafansen fått et svært optimistisk åpning på det nye året. Fortsetter Barcelona-trenden et par kamper til, overgår de rekorden på 11 strake seire fra 2008/2009-sesongen.

Målrik start på 2015

På de siste fem kampene har hele 20 baller gått i nettmaskene for katalanerne. Etter gårsdagens mål har Gerard Piqué scoret både i cupen, ligaen og i Champions League for Barcelona. Det samme har unggutten Sandro, samt den nådeløse trioen med Neymar, Suárez og Messi prestert denne sensongen. Piqué er dermed den femte barcaspilleren som scorer i alle tre konkurranser — men den første som ikke er angrepsspiller.

Syv av syv i cupen

Det er ikke bare antall mål som gleder fansen om dagen. Katalanerne har vunnet alle de syv Copa del Rey-kampene så langt denne sesongen, og har svært akseptable 87,7 % suksessfulle pasninger. Mascherano var blant dem som viste en glimrende pasningsfot under gårsdagens oppgjør mot Villareal. Argentineren hadde kun fire feilpasninger gjennom hele kampen, og traff dermed med imponerende 96 %. I tillegg har Barcelona hatt en ballbesittelse på 71 % i den spanske cupen — 1 % bedre enn i ligaen.