Det står om en finaleplass i årets Copa del Rey. Først venter to kamper mot den gule ubåten i forrykende form.
Før Barcelona tok i mot Villarreal på Camp Nou for nesten to uker siden hadde ikke de gule tapt på 18 kamper. Barcelona var, og er fortsatt, i god form. Det hele endte i en 3-2-seier med en Banens Beste-prestasjon av unggutten Rafinha og et matchvinnende mål av Lionel Messi. Barcelona har fortsatt det gode formen og topptrioen på topp var alle med da de maltrakterte Athletic Club på San Mamés for bare noen dager siden.
Villarreal på sin side har også spilt fotball i det siste. Det ble en 2-0-seier hjemme mot Granada for tre dager siden og det virker ikke som om formen har duppet noe betraktelig siden de måtte gi tapt for Barça. Luis Enrique sa på sin pressekonferanse i dag at han forventer en minst like gjevn kamp som forrige møte, da en Copa del Rey-triumf for Villarreal vil være en mektig motivator for dem. Barcelona har ikke vært uslåelige i år, noe blant annet Getafe, Celta Vigo og PSG har lært oss, bare for å nevne noen.
Dette er et oppgjør som går over to kamper. Det vil bli viktig å få et sterkt resultat i den første kampen slik at laget blir tryggere i returoppgjøret. Dette blir også viktig med tanke på forberedelsene til den kommende ligakampen og ikke minst Manchester City som venter rett rundt kvartalet.
Hva: Copa del Rey semifinale
Hvem: FC Barcelona v. Villarreal CF
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Onsdag 11. februar 2015 kl: 20:00