Etter en periode med kniven på strupen ble helgens tap slutten for Eusebio Sacristán, og det er Jordi Vinyals som tar over trener-rollen for B-laget.
FC Barcelona skriver på sine hjemmesider at de ønsker å takke Eusebio for hans tid i klubben, som trener for reservene, og som spiller. Assistent Carlos Hugo har også fått sin kontrakt terminert.
Videre skrives det at det er Jordi Vinyals og hans assistent som vil ta over for B-laget. De to har inntil nå vært hos U19 (Juvenil A). Jobben som blir ledig hos Juvenil A blir tatt over av Francesc Xavier García Pimienta, som har vært trener for Juvenil B.

Lang tid i klubben

Eusebio fikk 150 kamper som sjef for Barca B. Han fikk jobben den 7. juli, 2011. Han har ført klubben til en åttende-, niende- og tredjeplass i Segunda, hvor tredjeplassen er det beste B-laget har klart, og som kun har blir gjort én gang tidligere. I det siste har det ikke gått like bra, og laget ligger foreløpig på en 17. plass.
Eusebio spilte for Barcelonas A-lag under ’Dream Team’, og senere var han assistenten til Frank Rijkaard.
Jordi Vinyals vil være trener i Segunda for første gang i hans karriere. Han har vært hos Juvenil A i to år, der har han vunnet ligaen to ganger, og også UEFA Youth League i fjor. I år ligger laget på en femteplass i ligaen, og har kommet seg til sluttspillet i Youth League.