Messi og Neymar Jr har 17 mål tilsammen dette året – og vi er bare i februar.
Superduoen har startet 2015 med et brak. For Barcelonafans er ikke det noe annet å gjøre en å lene seg bak i godstolen, finne frem en skål med chips, for dette kan bli målrikt! Vårt argentinske geni har skåret ni mål per dags dato. Brasilianeren vår er hakk i hel med åtte mål på listen. Med god støtte fra Suarez og resten av laget, er Messi og Neymar den mest effektive duoen i spansk liga i år. Kanskje Luis Suarez snart henger seg på i målfesten?
Det er ikke bare nummeret på mål duoen har bøttet inn som er oppsiktsvekkende, det er at de ofte skårer sammen. I 12 av 22 kamper de har startet sammen, har begge endet opp på skåringslista. De siste lagene som har måtte gjennomgå var Villarreal, Elche og Atletico Madrid.

Mål, mål og flere mål

Leo Messi har til nå skåret 32 mål i sesongen. Det er bare tangert i den utrolige 2012/2013 sesongen da han la på hele 40 mål på denne tiden. Han er nest best på skåringslisten i La Liga og Champions League, bare slått av Cristiano Ronaldo med seks mål mer i den spanske ligaen. Shaktar Donetsks Luiz Adriano leder an i Champions League, men der er han bare ett enkelt mål bak.
Neymar har til nå spilt 26 kamper og skåret 22 mål så langt i sesongen. Det er et stort steg opp fra i fjor da han spilte 41 kamper og skåret 15 mål. Neymar er på tredje plass i kampen om å bli toppskårer i La Liga 2014/2015.
Hvor mange mål tror dere duoen ender opp med?