Tross et stort bilde på dagens forside av Marca er det lite trolig at Lee drar til Madrid.
Under vises dagens forside av Marca. Den sier noe sånt som «Unggutten fra Korea — på vei til Madrid» I tillegg til hva enn det står i papiravisen følger den Madrid-baserte avisen opp med flere artikler på sin hjemmeside.
At Marca fungerer som Real Madrids uoffisielle talerør er noe som er kjent for de fleste, og Sport må kunne betegnes som det samme for Barcelona. Derfor har nettopp Sport gått til verks med å avvise og begrunne hvorfor en overgang ikke vil skje. I tillegg mener Sport at Marca kun er ute etter å ryste Barcelona, og ta igjen for at Barcelona prøve å snappe opp Ødegaard foran nesen på Real Madrid.
10923275_10153549612232306_7054269601639157362_n

Lukrativ kontrakt

Grunnene til at Lee etter all sannsynlig vil bli værende i Catalonia er også basert på rene fakta, ikke bare to avisers mening. Først og fremst er Lee en av spillerne som er berørt av FIFA-sanksjonene klubben har fått den siste tiden, og unggutten har kun fått spille et fåtall kamper for blaugrana. Sanksjonene gjør også at gutten ikke kan spille for hverken Barcelonas eller noen annen klubbs a-lag før han fyller 18, 6. januar 2016.
I tillegg er det lite trolig at unggutten ønsker å dra fra klubben før han har nådd målet sitt om å spille for a-laget. Lee skal ha blitt godt behandlet av klubben, og ble i fjor belønnet med det som beskrives som en eksepsjonell kontrakt for en eksepsjonell spiller, og binder spilleren til klubben i fire år. Kontrakten ble forhandlet frem av Lees agent Pere Guardiola og klubbens koordinator for ungdomsutvikling, Albert Puig. Det var forøvrig Puig som var personen som bragte Lee til klubben i 2011, og skal ha Lees foreldre sin fulle tillit. Spilleren har også fått arbeids- og oppholdstilatelse i Spania med klubbens hjelp.
Spanias mest informerte journalist på La Masia, Gerard Romero bekrefter også at spilleren blir værende.