Klubben har i ettermiddag bekreftet signeringen av Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-André ter Stegen samt at José Manuel Pinto forlater klubben etter seks og et halvt år i Barcelona.
Marc-André ter Stegen er en av få signeringer for Barcelona i 2014/2015. Sportsdirektør Andoni Zubizarreta og styret bekreftet nyhetene i ettermiddag etter et møte tidligere i dag. I tillegg til den nye målvakten, bekreftes det også at Jose Manuel Pinto ikke vil bli tilbudt en fornyelse på sin kontrakt.

— Styret ønsker å uttrykke sin takknemlighet for José Manuel Pintos utstående profesjonallisme og dedikasjon i løpet av hans tid i klubben.

Pinto kom til klubben i 2008 som Albert Jorqueras erstatter. Han har spilt 73 kamper og vunnet 16 titler (4 La Liga, 2 Champions League, 2 Copa del Rey, 2 Europeiske supercuper, 4 Spanske cuper og 2 Klubb-VM)

Velkommen, Ter Stegen

Født i Mönchengladbach på den 30. april 1992, er Marc-André Ter Stegen regnet som en av de største keepertalentene i europeisk fotball. Han gjorde sin A-lagsdebut i 2011 i en alder av 18 år, og siden da har han vært soleklart førstevalg. Han ble kåret til beste målvakt i tyske Bundesliga i 2011/2012-sesongen.
Med sine 189 centimetere er han en dominerende luftspiller og kjent for sine kjappe reflekser. Sett bort i fra sin unge alder har han mye personlighet og erfaring takket være sine tre sesonger på førstelaget, samt kamper for det tyske landslaget. Han debuterte i 2012 mot Sveits.