Barcelona og Villarreal møtes søndag klokken 21.00 på Camp Nou. Her er tidligere kamper i tall.

• Barcelona har ikke tapt mot Villarreal på Camp Nou siden 9.mars 2008, når de feilet i 1-2 i Ronaldinhos siste kamp som Barcelonaspiller. Siden da har det vært spilt ti ligakamper mot Villarreal. Der har det endt med sju seiere til Barcelona og tre uavgjort.
  • I de ti siste ligakampene mellom Barça og Villarreal har det blitt skåret totalt 35 mål, med et gjennomsnitt på 3.5 mål per kamp.
  • Begge kampene forrige sesong endte med seier for Barcelona. Kampen på Camp Nou endte 2-1 der begge målene ble skåret av Neymar. Kampen på Madrigal endte 3-2 takket være et mål i 82 minutt av Lionel Messi. Barcelona slo sterkt tilbake og denne seieren gjorde at de nok en gang var tilbake i kampen om ligatittelen.
  • Villarreal ankommer Camp Nou med 18 kamper uten tap – 13 seiere og 5 uavgjort. De har ikke tapt en bortkamp siden 26.oktober i Sevilla.
  • Barcelona møter Villarreal med sju strake seiere mot Aletico, Elche og Deportivo i ligaen, to runder i cupen mot Elche og to kvartfinaler mot Atletico i cupen. I de sju seierne har Barcelona skåret hele 26 mål. Et gjennomsnitt på 3.7 mål per kamp.
  • Barça har skåret nest mest i ligaen med sine 54 mål. Messi er toppskåreren på laget, med 21 mål, etterfulgt Neymar med 14 mål.
  • Villarreal står uavgjort med Real Madrid med nest minst mål sluppet inn – 17. Barcelona er på første plass, der katalanerne kun har sluppet inn imponerende 9 mål.
  • Dos Santos brødrene returnerer til Camp Nou som Villarrealspillere. Jonathan kommer tilbake for første gang etter 12 år i Barcelona, der han spilte en rolle i førstelaget fra 2009-2014. Hans bror, Giovanni, som også er et La Masia produkt, var på førstelaget i 2007/2008 sesongen.
  • Luciano Vietto er Villarreals topp skårer med ni av lagets 33 mål.
  • Villarreal keeper Asenjo leder med mest spilte minutter – 1800. Han er etterfulgt av Bruno med 1659 minutter og Mario med 1520 minutter. I Barça har keeper Bravo spilt 1800 minutter, etterfulgt av Messi med 1755 minutter og Busquets med 1506.
  • Villarreal har skaffet seg to forsterkninger dette overgangvinduet: Joel Campbell, på lån fra Arsenal, som kan debutere denne søndagen mot Barça. Eric Bailly, fra Espanyol, som for tiden spiller i Afrikamesterskapet.