Med mål fra Munir, Sandro, Halilovic og Dongou er Barça B tilbake i vinnersporet.
Tre mål i første omgang avgjorde kampen for Eusebios menn. Barcelona B fikk endelig et lyspunkt i sesongen, etter mange tap. Denne gangen var det Sabadell som fikk gjennomgå av ungguttene. Det ser nå ut som om Barcelona B er ute av faresonen på tabellen. De spilte på sitt beste mot bunnlaget i andre divisjon. Mål fra Munir, Sandro, Halilovic og Dongou var akkurat den medisinen laget trengte for å komme seg tilbake på toppnivå.
Et tap ville sunket Barça B lengre ned på tabellen. Sabadell var like desperate etter å sanke inn poeng denne lørdagen for å unngå nedrykk til spansk tredjedivisjon. Det var til slutt Barcelonas fremtidige stjerner som ville det mest, og de viste godt og lovende spill. De kjempet sammen i et av lagets mest vanskelige øyeblikk og kastet en livline til resten av sesongen.
Så og si samtlige av spillerne har spilt for A-laget til Barcelona. Det skal nevnes at Sabadell fikk en spiller utvist og at Barcelona B utnyttet dette sterkt og dominerte resten av kampen, som vises på resultatet.