Etter 12 år i klubben forlot Jonathan Dos Santos Barcelona. Det til fordel for Villarreal.
På søndag møter Barcelona Villarreal på Camp Nou. Der vil de også møte igjen et kjent ansikt. Jonathan Dos Santos spiller nå sammen med tidligere Barcelonaspiller og broren, Giovanni Dos Santos.

«Jeg har spilt her i et halvt år og jeg trives. Å spille her med broren min har gjort det mye lettere for meg. Jeg er veldig glad og vi har hatt gode resultater denne sesongen»

, sier Jonathan Dos Santos til Fcbarcelona.com.
Meksikaneren innrømmer at det hadde vært mye vanskeligere å komme til Villareal om det ikke var for broren.

«Det har hjulpet meg svært mye. Giovanni har vært avgjørende der»

Etter 12 år i Barcelona har det vært litt av en overgang.

«Livet mitt var der. Jeg har fortatt vennene mine og familien min i Barcelona. Jeg var ikke helt på topp i starten, for Villarreal er en ganske liten by, men jeg er vandt med det nå. Jeg skal innrømme at jeg savner Barcelona og familien min, men jeg er glad for måten de behandler meg på her. Jeg reiste for å få mer spilletid, det har vært viktig

Starten av sesongen for Villarreal startet han på benken på grunn av en skade.

«Jeg jobbet hardt og utnyttet sjansene jeg fikk på banen»

Dos Santos har fått tillitt fra treneren og er nå en av nøkkelspillerne på laget. Villarreal har spilt 18 kamper på rad uten tap, noe Barcelona håper å forandre på. Jonathan forteller hva han mener er Villarreals største styrker.

«Vi spiller med mye intensitet og vi er opptatt av å oppnå noe på banen. Vi har mye selvtillitt og tror vi kan komme hjem med tre poeng. Vi vet Barcelona er sterke på hjemmebane

Blir en vanskelig kamp
Villarrealspilleren tror det blir en vanskelig kamp på søndag.

«Det blir som alle andre kamper på Camp Nou, det er vanskelig. Vi vet at Barcelona kan avgjøre en kamp når de vil og vi må være forsiktige, men stå opp mot dem. Vi kommer til Camp Nou for å vinne»

Barcelona og Villarreal skal møtes i tre kamper fremover. Det er den første semifinalen for Villarreal noensinne.

«Vi vet at Barcelona er best i verden og erfarne, men vi er spente fremfor cupkampen. Vi skal spille vårt eget spill og vi håper å nå til finalen».

Dos Santos forteller at det kommer til å bli en svært spesiell kamp for han. Han skal spille mot de tidligere lagkameratene sine, og tror det blir veldig spesielt, men håper det blir en svært god kamp.

«Det blir rart å komme tilbake som en gjest»

Han har fortsatt god kontakt med et par av spillerne på laget som Rafinha, Dani Alves og mange andre han spilte med. Han følger fortsatt med på kampene til den tidligere klubben. Han tror han har sett nesten alle kampene til nå i sesongen.

«De blir bedre og bedre for hver gang. Jeg tror de er på sitt beste, så vi er uheldige som skal møte dem nå, de ser veldig bra ut»