Barça-kapteinen sier han gjorde den rette avgjørelsen da han valgte å bli i moderklubben.
Xavi Hernandez dukket opp på pressekonferanse i Ciutat Esportiva på fredag før søndagens ligakamp mot Villareal. Villareal kommer også til å være Barcelonas motstander i cupen etter at de slo ut Getafe i kvartfinalen. Xavi vet at Barcelona er favoritter, men sier at det ikke kommer til å bli lett.
Kapteinen vår sier at han er veldig glad for de sju strake seierne. Han ble spurt hva som er forandret med laget. «Resultatene», svarte han. «Alt er basert på resultatene, og akkurat nå er alt fantastisk», la han til.

«Vi er motiverte»

Xavi snakket også om forrige kamp på Vicente Calderon. Luis Enriques lag skåret to mål på kontringer og et på hjørnespark.
«I de fleste kamper kan vi ikke kontre fordi de andre lagene lener seg bak i forsvar og da får vi ikke gjort raske overganger», forteller 35-åringen.
Midtbanespilleren ønsket å sette en stopper for eventuelle rykter og sa «Vi er et sammensveiset lag og vi er sultne på seiere. Ting skjer i garderoben, og det vil alltid skje, men jeg synst det er bra det skjer. Laget har gått videre og bryr seg ikke om det lenger.», sier Xavi.

Vi er sultne på seiere

Forsvarer Neymar
Som kaptein forsvarer Xavi Neymar etter at brasilianeren var en som fikk kritikk etter den siste kampen mot Atletico.
«Han er en spiller uten om det vanlige som gjør en stor forskjell. Neymar har mange ferdigheter på banen og kommer alltid til å være utsatt for taklinger og angrep av motspillere», sier Xavi.
Han fortalte også om forrige sommers avgjørelse om å bli i Barcelona. «Jeg tok en rett avgjørelse. Det viktigeste nå laget, så får jeg bestemme senere hva jeg vil gjøre i fremtiden. Det viktigeste er at vi fortsatt kjemper om titler i alt vi deltar i», avsluttet han.