Barcelonas seiersrekke teller nå syv kamper, og midtbanespilleren snakket ut etter et nytt forrykende oppgjør mot Atlético Madrid.
Nysigneringen Ivan Rakitic har virkelig spilt seg varm i Barcelona-trøya og ser ut til å bli den viktige brikken i Barcelona-laget mange håpet da sesongen startet. Etter slaget på Vicente Calderón delte kroaten gladelig sine tanker.

— Vi spilte en veldig gjennomført kamp. Det er ikke lett når du havner under to ganger og må kjempe deg tilbake i kampen slik vi måtte på deres stadion. I fjor slo vi ikke Atlético en eneste gang, og vi har klart det tre ganger i år, så vi må gjøre noe riktig. Jeg håper det fortsetter slik.

— At kampen ble så amper og temperaturen så høy er helt normalt. Barça og Atlético er to av de beste lagene i verden. Vi sloss jo om en tittel, så da er det helt naturlig med temperatur.

Kroaten legger til at selv om Barcelonas tre scoringer kom fra to kontringer og en dødball ville han ikke gå med på at spillestilen har endret seg. Han mente at siden hjemmelaget var nødt til å angripe så ville det åpne opp mer rom for Barcelona å spille i, og man kan spille litt annerledes.

— Barças spillestil har vært den samme i 40-50 år!