Barcelonatreneren har ingen planer om uavgjort på Vicente Calderon.
Før FC Barcelona reiste til Vicente Calderón for å komme videre i den spanske cupen, beskriver Luis Enrique hans inntrykk til pressen og understreket at han forventer Atletico Madrid på det sterkeste.
Om rivaliseringen: Jeg husker Champions League kampene mellom Barça og Atlético.
De er mye sterkere på sitt eget stadion med deres egne fans i ryggen på dem.
Jeg håper bare at spillet respekterer reglene for god sportsånd og fair play , og jeg … er sikker på at det vil det.
Om 1-0 ledelsen fra Camp Nou: Å tro at du er favoritten er det første steget mot tap. Vi vet hvor vanskelig denne kampen kommer til å bli og vi har ikke tenkt å spukulere i resultatene nå. Vi reiser bort for å vinne, og det ville vært et feilgrep om vi tror det er en klar favoritt i dette oppgjøret.
Om Atleticos tidlige intense press: Det er noe av det karakteristiske med laget deres, denne gangen tror jeg de har skjerpet denne taktikken. Vi forventer at kampen skal få en intens start. Det er en klar fordel at vi ikke har sluppet inn mål på hjemmebane og om vi klarer å score først idag, jeg tror det vil påvirke Atletico.
Om Atletico og dødballer: Vi vet hvor sterke de er i dødballsituasjoner. Vi må prøve å kontrollere det aspektet med spillet, men det er ikke alltid lett å forsvare seg for farlige frispark eller hjørnespark.
Om Jérémy Mathieu og Ivan Rakitic: Mathieu trener med førstelaget, selv om han ikke har fått medisinsk klarering med legene enda. Han kommer tilbake snart. Når det gjelder Rakitic er ryktene om at han er skadet falske. Han pakker ofte inn kneet sitt, han gjorde det med Sevilla også. Det er ikke noe nytt og han er i helt god form.