Neymar har vist fine scoringer og spilt bra så langt denne sesongen, og føler seg i god form.
Etter 24 kamper har brasilianeren scoret 19 mål, og spiller flott fotball om dagen. Sammen med Messi har de to virkelig funnet formen, og ikke minst samspillet dem i mellom har vist seg som et mareritt for forsvarende lag.

– Jeg nyter den beste tiden i min Barcelona-karriere nå. Jeg blir bedre for hver dag som går, men det er fortsatt mye igjen å lære. Jeg er fornøyd med sesongen min, og håper å fortsette formen, sa Neymar.

Han fortsetter med å forklare at det var vanskelig å komme seg inn i en ny klubb i den første sesongen, men at han nå føler at han er på riktig sted personlig.

– Det var vanskelig å lære et nytt språk, ny kultur og et annet land. Etter halvannet år har jeg vokst som spiller, men også personlig. Jeg har blitt mer moden med tiden. Jeg føler meg viktig i Barca og det er noe alle spillere trenger å føle. I min andre sesong føler jeg meg bra både på og av banen.

På spørsmål av pressen om forholdet mellom han selv og Messi, og den gode formen de har vist sammen var svaret enkelt.

– Vi forstår hverandre bedre og bedre. Har man et bra forhold utenfor banen, så vil man ha et godt forhold på banen. Det er også enklere når man spiller med de beste spillerne i verden, sa Neymar.

Helt til slutt fikk han spørsmål om angrepstrioen til Barca, om de utgjør det beste angrepet i verden, og om han hadde noen tips til Suárez som sliter med å finne scoringsformen.

– Det ser ut til at vi gjør det veldig vanskelig for det andre laget, men om vi er best i verden, det vet jeg ikke, sa Neymar med et lurt smil.

– Når det gjelder Suárez så er han eldre og har mer erfaring enn meg. Hvis det er noen som skal gi noen tips, er det han som skal gi det til meg. Uansett så hjelper han oss med mål, pasninger og alt annet. Det er en ære å spille med ham, avsluttet Neymar.