Luis Enrique tar ingen ting for gitt i morgendagens kamp mot Elche.
Luis Enrique holt ikveld sin vanlige pressekonfeanse før kamp. Tross Barcelonas valsing over Elche i cupen var treneren klar i sin tale.

— Ligaen er full av overraskelser, det fins ikke enkle kamper. Vi har forberedt oss med dette utgangspunktet. Uten intensitet vil alle gjøre det vanskelig for deg. Det vil bli lite rom i morgen, og de kommer til å prøve å kontre på oss. Det skjer hver kamp.

Under den fem kampers lange seiersrekken har laget vist seg fysisk sterke. At Rakitic er utelatt av troppen skyldes ikke skade, og Enrique forsikret om at han anser kroaten som en veldig viktig spiller. Han blir med andre ord bare hvilt. Mathieu er også snart tilbake, skal vi tro Enrique.

— Han er snart klar. Han ble skrapet opp av en sko, men han kommer til å bli bra snart.

En spiller som har vært i medias søkelys konstant etter overgangen er Luis Suárez. Suárez har til tider vist hvilken klassespiller han er, med flere målgivende pasninger. Skjønt målene har uteblitt, selv med store sjanser. Siden spissen fortsetter å komme til de store sjansene er ikke Luis Enrique bekymret.

— Han virker å være litt unna målene sine, men det skjer med alle spisser. Han gir oss fremdeles veldig mye offensivt. Det er få spillere som beveger seg bedre i motstanderens område enn Suárez. Jeg er ikke bekymret. Han kommer til å komme seg dit.

Treneren viste også stor begeistring rundt keeperplassen på kveldens konferanse. Det er få keepere som ville holdt ter Stegen på benken, men Bravo har vist seg å gjøre akkurat det. I tillegg har klubben Masip til disposisjon — som forøvrig ikke er med i kamptroppen i morgen.

— Jeg har tre topp keepere til disposisjon, og vi gjorde en god jobb etter at vi mistet Víctor Valdés.

Foto: FCBarcelona.com