Barcelona-treneren forventer at Deportivo vil by på vanskeligheter i morgen.
Barca skal i morgen prøve å rette opp inntrykket på bortebane etter å ha tapt mot Real Sociedad og deretter ha spilt uavgjort mot Getafe. Det våte været som har vært i Galicia i det siste vil nok gjøre at gressmatta på Riazor kan by på problemer i morgen. Samtidig er Deportivo på desperat poengjakt for å komme seg unna nedrykkstriden. Dette er faktorer som vil jobbe mot Barca, skal man tro Enrique.

— Den eneste logiske slutningen er at det er mer vanskelig for oss å spille borte. Det er mange grunner for at det er enklere å spille hjemme, og vi forventer en tøff kamp mot et Deportivo, som vil være en trussel mot oss i flere av spillets faser.

Deportivo er kun ett poeng unna en nedrykksplass, og har hatt mer tid til å forberede seg til morgendagens kamp, da de ikke har hatt kamp i midtuka å fokusere på.

— Jeg hadde foretrukket å hatt en hel uke på å forberede meg på kamper, men i en stor klubb som denne er spillerne vant med å spille cirka hver tredje dag.

— Eneste fokus bør være å vinne.

Enrique ble spurt om hvordan det blir å spille mot Atlético igjen allerede neste uke, men Enrique ville ikke fokusere på kvartfinalen enda, da laget har en viktig kamp også i morgen.

— Spillerne fokuserer kun på Deportivo. Vi bør vinne hver eneste kamp, og vi burde ikke tenke på andre ting. Kampen i morgen er det eneste vi bryr oss om nå. Vi vil ha tid til å snakke om kampen mot Atlético senere.

Når det kommer til nyheter rundt laget unne Enrique bekrefte at Neymar er i fin form, til tross å ha blitt sparket i ankelen i helgen som var. Xavi trente som kjent også med laget i dag, men det er — av grunner treneren ikke kunne si — usikkert om Xavi vil være å finne i troppen som blir tatt ut i morgen. Forhåpentligvis vil kapteinen snart være tilbake.
Foto: FCBarcelona.com