Luis Enrique fortalte i kveld at Xavi ikke spiller morgendagens cupkamp, hvor flere B-lagspillere er antatt å få sjansen.
Treneren snakket i kveld med pressen ved presserommet i Ciutat Esportiva før det andre oppgjøret i cupens åttendelsfinale i morgen.

— Vi går inn mot morgendagens kamp slik vi gjør mot alle andre kamper. Målet er å vinne kamper og få poeng. God fotball vil lede oss nærmere seier, og det er derfor vi prøver å spille attraktiv fotball.

Barcelona går inn i morgendagens kamp med et godt utgangspunkt etter forrige ukes forrykende 5-0 seier på Camp Nou. Enrique ønsker derfor å se flere B-lagspillere i aksjon i morgen, selv om det ikke er like enkelt.

— På grunn av regler kan kun fire av de starte kampen, men vi vil forsøke å gjøre det slik at de får så mye tid som mulig på banen. De vil få en sjanse til å ta del i kampen.

Det er naturlig å tro at B-lagsspillerne som er aktuelle i morgen er Munir, Halilovic, Adama, Gumbau, Samper og Edgar Ié, ettersom alle trente med A-laget tidligere i dag. To som ikke trente med laget i dag var Xavi og Neymar, som begge trente for seg selv.

— Neymar kommer seg etter en stygg takling, men sånn er fotballen. Heldigvis er det ikke noe seriøst, og han burde være tilbake snart. Xavi er derimot ute i morgen. Han kommer ikke til å spille. Det er ikke noe dramatisk, og han vil komme tilbake raskt.

Tror Messi blir i Barca lenge

En som absolutt ikke er skadet, og som har vist god form i det siste er Luis Suárez. Søndagens kamp mot Atlético var den andre på rad hvor Barcelonas angrepstrio scoret en gang hver, samtidig somSuárez har notert seg for flere målgivende pasninger den siste tiden.

— Fysisk er han i god form. Fotballmessig utvikler han seg, og etterhvert som kampene vil gå vil vi se den utviklingen. Jeg er sikker på at han vil gjøre store ting for dette laget.

Spurt om Messi sin fremtid i klubben var Enrique klar i talen.

— Vi tror alle at Leo kommer til å være i Barca i mange år. Det er alt vi vil som Barca-supportere. Vi ser ikke for oss at han spiller noe annet sted til neste år.

Foto: FCBarcelona