Stjernespissen beroliger med at han ikke er på vei vekk fra klubben.
Det har i det siste florert rykter om at Leo Messi har vært nær ved å forlate Barça, men argentineren avfeide ryktene etter gårsdagens komfortable 3-1-seier mot Atlético Madrid. I et intervju med Barça TV betrygget han med at han blir værende.

– Jeg har ingen intensjoner om å forlate Barça. Det har blitt påstått at jeg har vært i kontakt med klubber som Chelsea og Manchester City, men det er løgn. Jeg har aldri ønsket å være noen andre steder enn der jeg er nå.

Benekter isfront

Messi uteble fra trening forrige mandag etter å ha blitt satt på benken i årets første kamp mot Real Sociedad. Dagen etter bestemte han seg for å følge Chelsea og to av deres spillere på bildedelingstjenesten Instagram, noe som ikke bidro til å legge en demper på ryktene.
Det ble også hevdet at en isfront skal ha oppstått mellom Messi og trener Luis Enrique, men argentineren benekter at de ryktene har rot i virkeligheten. Han nekter også for å ha bedt president Josep Maria Bartomeu om å sparke Luis Enrique.

– Det har gjentatte ganger bitt hevdet at jeg har et dårlig forhold til folk som Guardiola, Eto’o, Ibrahimovic og Bojan, og at jeg har sørget for å bli kvitt dem. Dette er på ingen måte sant. Jeg har aldri bedt dem om å kvitte seg med verken treneren eller noen andre.

Messi benyttet anledningen til å uttrykke frustrasjon over alle de falske ryktene, og håper at klubben går en roligere tid i møte etter all turbulensen den siste tiden.

– Jeg er lei av å høre ting om meg som ikke er sant. Folk påstår at jeg styrer klubben, men sannheten er at jeg bare er en spiller på lik linje med alle de andre. Jeg tar ingen beslutninger, og jeg har heller ikke bedt om å få ta noen.

– Vant fortjent

Messi var en av målscorerne i gårsdagens 3-1-seier mot Atlético Madrid på Camp Nou. Neymar og nykommeren Suárez scoret de to andre målene. Det trehodede monsteret ble for sterkt for den regjerende seriemesteren.

– Atlético Madrid har vært en vanskelig nøtt å knekke for oss i det siste, spesielt etter at Diego Simeone ble klubbens hovedtrener. Vi vant likevel fullt fortjent i går. Vi var helt klart det beste laget.