[FC Barcelona – Atlético de Madrid] Det er duket for en reprise av fjorårets seriefinale i morgen når Barça tar i mot Atlético på Camp Nou.
Det er ikke akkurat rolig i Barcelona for tiden, men laget virker uansett motivert til å gjøre en god jobb. Etter det flaue tapet mot Real Sociedad var det et helt annet lag som viste seg mot Elche for noen dager siden. Bortelaget gikk hjem med et sterkt 0-5 tap for det suverene hjemmelaget. Det skal nevnes at Atlético er en tøffere motstander og Luis Enrique må gjøre sine forandringer og forberedelser godt nok skal det holde.
Atlético kommer rett fra en 2-0 seier over Real Madrid. Diego Simeone satte ut et endret lag, men fikk likevel resultatet han håpet på og gjestene vil ha en fordel fysisk når kampen spilles. Atlético ligger på en tredjeplass i La Liga. Resultatmessig har det gått helt likt for de to lagene, men Barcelona har en bedre målforskjell og ligger derfor på plass nummer to. Real Madrid spiller allerede i dag mot Espanyol, og hvis de vinner blir det ikke mulig for hverken FCB eller ATM å gå forbi.
Barcelona og Atlético møtte hverandre en god del ganger forrige sesong. Det resulterte ganske greit i Atléticos favør til slutt, da de slo oss ut av Champions League, og utlignet på Camp Nou for å vinne La Liga rett foran nesene våre. Denne kampen kan være like avgjørende, da et tap vil sende Real Madrid langt i forveien.
Hvem: FC Barcelona vs. Club Atlético de Madrid SAD
Hva: La Liga jornada 18
Hvor: Camp Nou
Når: Søndag 11. januar 2015 kl: 21:00