I påvente av dommen fra CAS er flere av Barcelonas spillere ønsket av noen av Europas største klubber.

Sergi Roberto

22-åringen har ikke fått mye spilletid under Luis Enrique. Nå kan unggutten bli fristet til en overgang til Premier League, og Stoke. Tidligere Barcelona-spiller, Mark Hughes, skal ønske seg midtbanespilleren og katalaneren kan dermed bli lagkamerat med noen av sine beste venner i Marc Muniesa og Bojan. Sergi Roberto var i julen på besøk i England, og spekulasjonene øker som følge av det.
sergi-roberto-visito-muniesa-bojan-1419416556948

Adama Traoré

Unggutten som nylig scoret i cupkampen mot Huesca, har et flust av toppklubber som ligger langflate etter hurtigtogets signatur. Klubben som har vist størst interesse er Liverpool. Brendan Rodgers bygger opp et nytt Liverpool-lag med flere unge spillere, og ønsker en permanent avtale. Barcelona på sin side vil kun lytte til bud som inneholder en låneavtale. Adama signerte nylig ny kontrakt med Barca, og skal flyttes opp på førstelaget til sommeren. Katalanerne ønsker at unggutten får et par år på baken med førstelagsspill før han er klar for spill med de store gutta på Camp Nou.
adama-traore-fc-barcelone-11243712tgnva

Martín Montoya

Juventus skal etter det Sport erfarer reise til Barcelona etter jul for å forhandle frem en avtale. Spilleren selv ønsker å forlate den katalanske hovedstaden, og Barcelona vil kreve rundt 20 millioner euro for høyrebacken. Juventus skal være klare til å tilby Barca-spilleren en avtale på fire år. For Barcelonas del står alt på hvilken avgjørelse CAS tar.
hi-res-6052e598638eebca573ed209b784ea2e_crop_north

Sergio Busquets

Midtbanekrigeren skal være sterkt ønsket av PSG. Pariserne ønsker å erstatte Thiago Motta med Sergio. The Daily Express sier at Busquets vil følge i Víctor Valdés’ fotspor, og prøve lykken utenfor Spania. Barcelona skal ikke være villige til å lytte til noen bud som muligens skulle dukke opp.
Sergio_Busquets_3145227b
Kilder: Sport, Mundo Deportivo, The Daily Express.