[FC Barcelona 5 – 0 Córdoba] Martin Montoya startet sin andre kamp på rad for første gang denne sesongen da Córdoba gjestet Camp Nou.
Det var en stille og rolig førsteomgang da FC Barcelona gikk inn i den siste kampen i 2014. Pedro scoret et fantastisk mål etter målgivende fra Ivan Rakitic bare to minutter ut i kampen. Etter det var det mange muligheter for hjemmelaget, men ballen kom ikke bak i mål. Córdoba hadde ikke mye å stille opp med mot et overlegent Barcelona.

Temposkift

Ti minutter ut i den andre omgangen var det på tide å sette opp tempoet litt. Messi med en pasning til Iniesta som la ballen videre til Pedro som krysset ballen inn til en ventende Luis Suárez som enkelt satt inn en 2-0-ledelse. Luis Enrique ville dog forandre kampbildet litt og bestemte seg for å sette inn Xavi for Ivan Rakitic ved rundt timen spilt.
I den første halvdelen av andre omgang hadde hjemmelaget bare to skudd på mål og bortelaget gjorde det ikke stort bedre. Rafinha ble satt inn for Andrés Iniesta ti minutter etter det forrige byttet for FC Barcelona i håp om å få fart i boksen til Córdoba. Gerard Piqué stanget inn 3-0, men det var Xavi som la ballen. Bare noen minutter senere var det Lionel Messis tur til å score mål. Argentineren hoppet instinktivt på et mislykket cornerforsøk og ballen gikk rett til toppen av målet.
Når det var et halvt minutt igjen å spille, bestemte Messi seg for å snike inn sitt andre mål for kvelden og FC Barcelona tok juleferie med god samvittighet.