Barcelona drar for å besøke Getafe i Madrid for å fortsette den gode formen.
Etter knusende seire mot Espanyol, Sevilla og PSG for å nevne noen, er det trygt å si det er god flyt i FC Barcelona for tiden. Leo Messi har knust og gått forbi rekordene som plaget han, Luis Suárez har scoret på Camp Nou for første gang og Neymar spiller i stadig bedre form.
Selv om Luis Enrique kanskje har lykkes i å balansere topptrioen, er det fortsatt jobb igjen å gjøre lenger bak på banen. Midtbanen og forsvaret har ikke et særegent trekk enda og de byttes om fra kamp til kamp. En ting som er sikkert er at Marc Bartra har funnet formen denne sesongen. Den kommende kampen mot Getafe vil bli en ypperlig mulighet for hele laget til å bygge videre på det som trengs i tillegg til å ta de svært viktige poengene. Siste 3-4-3/4-4-2-formasjon er noe Luis Enrique har trikset og mikset med helt siden pre-season, men brukte det for første gang mot PSG. Det var også første kamp hvor det taktiske seiret i motsetning til individuelle prestasjoner.

Svake resultater

Getafe ligger foreløping på en 12. plass i La Liga. Deres siste kamp var mot Levante og det endte i uavgjort. De fem siste kampene har bare resultert i én seier og den kom mot Eibar i Copa del Rey. I likhet med samtlige lag vil Getafe sannsynligvis legge seg i forsvar for så å satse på kontringer da dette er måten å slå Barcelona på. Vi får håpe at Luis Enrique og laget er klar til kamp.
Hvem: Getafe CF vs. FC Barcelona
Hva: La Liga. Jornada 15
Hvor: Coliseum Alfonso Pérez
Når: Lørdag 13. desember 2014 kl: 16:00