Angriperen kunne ikke delta på fellestreningen i går og sjansene for at han spiller den kommende kampen mot Atlético blir mindre og mindre.

Trengs et mirakel

Med mindre situasjonen til brasilianeren tar en mirakuløs vending, ser det mørkt ut for Neymar og hans muligheter til å spille den siste kampen før VM. Superstjernen pådro seg en skade på venstre fot i Copa del Rey finalen mot Real Madrid for en måned siden og til tross for hans beste evner har han ikke klart å komme tilbake. Barcelona har to treningsøkter før kampen, noe som gir liten grunn for Tata til å plukke han ut.
Det er hevelsen i den venstre foten som ikke har gått ned. Det ble gjort tester på tirsdag og den medisinske staben er enige at Neymar kan returnere til individuell trening, men han var uansett ikke tilstede på gårsdagens økt.

Piqué og Alba?

Det ser bedre ut for Gerard Piqué og Jordi Alba, som begge har kommet seg godt etter skadene. Piqués hofte-fraktur har leget godt og Martino er optimistisk på stopperens muligheter. Alba skal igjennom nye tester umiddelbart for å anslå hvor godt hamstringen har leget. Det er dog en smule usannsynlig at backen blir risikert med tanke på VM som bare er noen uker unna.