Enrique håper å ta kollega Blanc på senga, og vinne gruppa i Champions League.
På gårsdagens pressekonferanse hold Luis Enrique kortene tett til brystet, som vanlig. Fremgangsmåten for kveldens kamp var det heller ikke noe ekstraordinært ved.

— Planen er å gjøre det vi alltid gjør, å gå ut for å vinne. Vi spiller mot en av kandidatene til å vinne turneringen, og det er så mye kvalitet i laget at vi må produsere på vårt beste, både i angrep og forsvar.

Sist lagene møttes var PSG uten sin supersvenske — Zlatan Ibrahimobic. Det er ikke tilfellet i kveldens kamp, og tross et noe lavere scoringssnitt enn vanlig har Zlatan vist hvor farlig han er også i år. Men selv de beste kan stoppes, skal man tro Enrique.

— Han er en topp spiller, men vi kan stoppe han om vi forsvarer oss som en enhet. Hvis vi jobber som et lag kan vi hindre han i å få ballen så ofte.

Tross at franskmennene stiller med Zlatan forventer Enrique mye av det samme fra PSG, som sist de møttes, da i Paris.

— Jeg tror det blir en liknende kamp som det første oppgjøret. Med oss med mye kontroll over ballen, og med dem i hurtige kontringer.

Avgjørende kamp

Kveldens oppgjør vil avgjøre hvem som havner øverst i gruppa, og blir trukket ut mot en gruppetoer. Skal vi tro Enrique er ikke forskjellen mellom en førsteplass og en andreplass så stor som mange vil ha det til.

— Det er ikke en uoverkommelig hindring som gjør at du ryker ut. Du kan fremdeles ta deg videre til kvartfinalene selv om du blir nummer to i gruppespillet.

Tross at laget er videre uansett blir kveldens kamp en storkamp.

— Når du hører Champions League-hymnen vet du hvor attraktiv denne konkurransen er. Men jeg tror ikke det er den viktigste kampen denne sesongen. Jeg håper at det største fremdeles ser foran oss.

I dag har det blitt klart hvem som er med i kamptroppen. ter Stegen, Bravo, Adriano, Alba, Bartra, Mathieu, Mascherano, Piqué, Sergio, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Rakitic, Pedro, Neymar Jr, Munir, Messi og Luis Suárez er alle kandidater til å starte kampen. Men rundt lagoppstillingen var Enrique like hemmelighetsfull som vanlig.

— Jeg har mange valg. Jeg bare håper at det jeg bestemmer meg for vil overraske Blanc.

På slutten av pressekonferansen ønsket Enrique igjen å ta et oppgjør med vold rundt fotballen.

— Jeg er motstander av all vold rundt fotballen.

Foto: FCBarcelona.com