Hvem vinner gruppe F – Barcelona eller PSG?
Kampen om å komme videre fra gruppen i Champions League er allerede overstått. Uansett resultat i morgendagens storoppgjør vil både Paris Saint-Germain FC og FC Barcelona være videre til utslagsrundene. Det store spørsmålet er bare hvem som blir gruppevinner, og med det får en antatt enklere motstander i trekningen? Den 15. desember kl 12 får vi det endelige svaret.
På pressekonferansen før gruppefinalen på Camp Nou, uttalte Enrique at han var full av respekt for PSG, og samtidig presiserte han at det ikke er kritisk å nødvendigvis vinne gruppen. Lucho vet at hans Barcelona møter en av outsiderne til å vinne CL, og må spille opp mot sitt beste for å vinne.
Av enkeltspillere blant PSG’s stjernemannskap, utpeker ter Stegen Zlatan Ibrahimovic som en stor trussel. Han vet meget godt hvilken kvalitet som bor i det franske mannskapet, men hevder bestemt at Barça kan vinne dersom de får til sitt spill. Den tyskfødte keeperen er også veldig klar over hvor mye han må jobbe hver dag for å stadig utvikle seg og lære nye ting på treningsfeltet.
Trening før kampen mot PSG:
pic_2014-12-09_ENTRENO_58-Optimized.v1418129494
Rafinha manglet på Barcelonas treningsfelt kvelden før møtet med de franske mesterne, trolig grunnet et virus. Utenom Vermaelen som er ute med skade til minimum mars 2015, kunne Enrique stille med et fullt og heltent mannskap treningsfeltet Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dani Alves må stå over kampen grunnet en suspensjon, og blir trolig erstattet av enten Bartra eller Douglas. Nøyaktig hvem som dekker høyrebacken for Barcelona ville ikke Enrique røpe, men det skulle heller bli en overraskelse for Laurent Blanc og PSG.
I tillegg til A-troppen var også Munir og Sandro med på treningen, og hvorvidt de får spilletid mot PSG får vi ikke vite før i morgen.
Mye spenning i vente:
Sist oppgjør endte 3-2 til franskmennene i et forsmedelig Barça-tap på Parc des Princes i Paris, og det er høyst trolig at vi får se en meget revansjesugen blaugrana-kledd gjeng entre den flotte gressmatta på Camp Nou onsdag kveld. Messi står også med tre hat-trick på sine fire siste kamper, og skremmer nok fartsstriper i de hvite shortsene til bortelagets forsvarsrekke i forkant av det som sannsynligvis blir nok en jevn og minneverdig kamp mellom to giganter.
Hva: Champions League
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: 12. desember, kl: 20:45