Vi går snart over til 2015, men før det skal det spilles noen spennende kamper.
Barcelona – Espanyol: I morgen tar Barcelona i mot byrival Espanyol til en svært tøff hjemmekamp på Camp Nou. Det er spådd fullt hus, og en sør-amerikansk trio på topp for vertene. En svært viktig kamp i kamp en av tre på en uke.
Barcelona – PSG: Førstkommende onsdag kommer Zlatan og Co til Camp Nou for en thrilleravslutning på gruppespillet. Franskmennene var best i Paris, og det blir spennende å se hvem Luis Enrique velger fra start på høyrebackplass. Blir det Adriano, Douglas eller Montoya? Og pynter Messi på målstatistikken i Europa?
Getafe – Barcelona: Lørdag 13. desember tar katalanerne turen til hovedstaden. I fjorårets oppgjør på Coliseum Alfonso Perez vant Barca 5-2, men det er spådd en helt annen kamp i år. Getafe sliter i nedryksstriden, men er en vanskelig motstander. Det viste dem med sitt 2-2 resultat på Camp Nou i våres.
Barcelona – Huesca: Tirsdag 16. desember spilles returoppgjøret i cupen mot Huesca. Denne kampen skal ikke by på mye spenning, og kanskje slipper Lucho til Adama, Halilovic og Grimaldo?
Barcelona – Córdoba: Årets siste kamp spilles 20. desember. Motstanderen skal ikke kunne by på mye i denne kampen, og ligger per dags dato (06.12) helt nederst på tabellen. Avslutter Barcelona 2014 med en målfest?