På fødselsdagen til FC Barcelona stilte Luis Enrique til pressekonferanse.
Barça har hatt noen gode uker med formtopp mot Sevilla og APOEL. Luis Enrique er uansett klar over at en sesong har sine gode og vonde stunder:

-De (Valencia) er på et annet nivå i år enn hva de har vært tidligere. De er veldig sterke hjemme og har gjort noen gode signeringer. Ungguttene Alcácer og Gayà har vist seg godt frem. Hvis du er redd for å tape, aldri gå utenfor døra. Å vinne på Mestalla vil være en god «boost» på toppen av hva vi har klart i det siste.

Andrés Iniesta er endelig frisk igjen, mens Vermaelen har det verre enn før. Det har blitt stilt spørsmål om FCB vil prøve å signere en ny spiller nå som Vermaelen er langtidsskadet, transfer-ban eller ei:

-Vi savner alltid spillere som er skadet, men vår regel er at vi bare prater om spillere som er tilgjengelige for kamp og ikke de som er skadet. Etter en muskelskade som Andrés’ er det viktig å være forsiktig og prøve å få han inn i rytmen igjen.
-Skader skjer i profesjonell fotball. Tiden flyr og vi kommer til å se han (Vermaelen) i aksjon for oss ganske kjapt. Jeg tror ikke klubben vil kjøpe en erstatter for han.

Det var selvsagt tid til å spørre om verdens beste fotballspiller og uken han har hatt. Leo Messi scorte hat-trick mot Sevilla for å knuse Telmo Zarras gamle La Liga-rekord, og noen dager senere fulgte han opp med enda et hat-trick da han smadret Raúls rekord i Champions League. Det ble også spurt om Martín Montoya.

-For meg er Leo årets spiller.
-Han (Montoya) er et prakteksempel på en ekte profesjonell. Han er fullt istand til å spille for laget, og hvis han ikke gjør det er det min feil. Kanskje jeg har rett, kanskje jeg tar feil. Det er uansett min avgjørelse.