[APOEL – FC Barcelona] Det er tid for en retur til Champions League, og gruppen er meget spennende.
FC Barcelona og PSG er de soleklare favorittene til å vinne sin gruppe i år. Førstnevnte gikk på en stor smell i Paris og det har siden den kampen vært veldig spennende om hvem som tar topp-posisjonen. Barça må vinne alle sine kamper, men denne kampen er spesielt viktig med tanke på nettopp hvem motstanderen blir i neste runde. Kypriotiske APOEL spiller ikke på samme nivå som Barcelona, men kan fortsatt utnytte visse svakheter i laget. Når lagene møttes på Camp Nou tidligere i høst, forventet alle en «walk over», men kampen ble mye vanskeligere enn man trodde.
APOEL leder foreløpig den kypriotiske ligaen med 24 poeng etter 10 kamper spilt. På 2. plass finner vi Apollon med 22 poeng. APOEL kom seg til en kvartfinale i Champions League for noen sesonger siden, før det ble stopp mot Real Madrid. APOEL kommer til å utnytte sin sterkhet i å organisere forsvaret sitt for å prøve å sette en stopper for Barcelonas kjappe angrepstrio i Neymar, Messi og Suárez.
Et eventuelt poengtap i morgen vil som sagt gjøre det vanskelig for å oppnå en topp-posisjon i gruppen. Det kommer også an på hvordan det går i den andre kampen, PSG mot Ajax. Ajax er forventet til å ta en 3. plass. Lionel Messi er på jakt etter enda en scoringsrekord. Han ble lik med Raúl da han scoret mot Ajax sist kamp, og kan nå gå opp til 72 mål i Champions League om han putter mot APOEL. Da vil han være alene på topp.
Hva: Champions League runde 5
Hvor: Neo GSP Stadium
Når: 25/11-2014 kl: 20:45
TV: Viasat Sport
Stream: Viaplay