– Jeg kan gjerne tenke meg å returnere til Barça, sier Gerard Deulofeu.
Den lovende angrepsspilleren forlot den katalanske storklubben til fordel for Everton i fjor sommer, og har nærmest blitt en publikumsfavoritt på Merseyside. Han har tatt Premier League med storm, men er nå åpen for en Barça-retur.

– Førstevalget mitt for neste sesong er å returnere til Barça. Jeg vet likevel lite om fremtiden foreløpig, sier han i et intervju hos den katalanske radiostasjonen RAC1, gjengitt av Mundo Deportivo.

Scoret mot Arsenal

Deulofeu understreker at han er tilfreds med det han har oppnådd i Everton. Han scoret i sin første Premier League-kamp fra start mot Stoke i november, og sikret klubben ett poeng i storkampen mot Arsenal to serierunder etter.
Katalaneren har bidratt til at de blåkledde fra Liverpool har endt på en respektabel femteplass i Premier League denne sesongen. Everton-trener Roberto Martínez bekreftet i august at han er åpen for å forlenge den eksisterende låneavtalen med ytterligere ett år, men mye kan tyde på at Deulofeu nå har andre planer.

– Vi har hatt en strålende avslutning på sesongen i Everton, men jeg er alltid klar for nye utfordringer. Vi får se hva som skjer, sier Deulofeu.

Har tro på Barça

På lørdag er det duket for seriefinale mellom Barça og Atlético Madrid på Camp Nou. Med seier vil Tata Martinos mannskap sikre ligagullet. Det er Deulofeu overbevist om at de blårøde kan klare, selv om motstanderen er sterk.

– Jeg er optimistisk og regner Barça som favoritter. De har en gyllen mulighet til å stikke av med tittelen, men de kan ikke ta noe på forskudd på grunn av den tøffe motstanden.