Luis Enrique stilte i kveld til pressekonferanse før morgendagens kamp mot Almería.
Barcelona-manageren la mye vekt på Almería og hvordan de vil gjøre sitt ypperste for å stoppe Barcelona.

-De har forbedret seg fra forrige sesong. Som en hver motstander som ser enkel ut på papiret, frykter jeg at de vil legge seg bak og utnytte de kontringsmulighetene de får. De vil gjøre det vanskelig for oss.

Denne kampen kommer rett før en internasjonal pause. Til det hadde Luis Enrique følgende tanker:

-Jeg fokuserer på kampene som disse spillerne spiller for Barcelona. Når de kommer tilbake skal vi ta en ny kikk på dem. Jeg er fornøyd med lagets nåværende form, selv om det er klart at visse områder forbedrer seg raskere enn andre.

Luis Enrique ble også spurt om enkeltspillere og deres roller i laget. Det ble lagt vekt på midtbanen og forsvar spesielt.

-Jeg liker ikke en dobbel pivote, men Mascherano kan spille defensiv midtbane og Sergio kan spille sentral midtbane. Jeg utelater ikke en mulighet til at de kan spille samtidig. Jeg er også veldig fornøyd med at alle angriperne våre kan spille over alt på topp.
-Marc gir oss noe ekstra. Han er god og ha i både angrep og forsvar. Jeg er kjempefornøyd med formen til mine midtstoppere.

Troppen

Troppen som reiser til sør-Spania er den samme som troppen til Amsterdam. Jeremy Mathieu og Andrés Iniesta jobber fortsatt med å komme tilbake fra sine respektive skader.
Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves og Munir.