Treneren virket glad for en ny kamp kort tid etter tapet for Celta.
Luir Enrique tok i kveld mot et spent pressekorps før morgendagens møte med Ajax i gruppe F av Champions League. Lagene møttes også i grupespillet i fjor, og da stakk nederlenderne av med det lengste strået i Amsterdam. I morgen forventer Enrique et tappert Ajax som kjemper om videre avansement.
Selv om begge lag har hatt store utskiftninger i lagene sine innrømmet Enrique at han har sett kampen fra i fjor i reprise for å få en idé av hva han kan møte i morgen kveld. Han gledet seg også å ta fatt på en ny kamp.

— Det er positivt at vi kan spille en ny kamp etter kun tre dager.

Etter en tøff periode med to strake tap kunne man tro at moralen i laget er svekket. I følge Enrique er ikke det tilfellet.

— Spillerne er avslappet før kampen. Vi er vant til presset. En seier i morgen vil bety mye med tanke på å komme seg til åttendelsfinalene.

— Vi er tro mot oss selv

Foran kampen i Amsterdam forteller Lucho at han ønsker at laget skal fortsette å spille som vanlig, ved å ta inintiativet i kampen og være bedre enn sin motstander.

— Jeg ønsker å forbedre lagets prestasjoner. Jeg er fremdeles positiv basert på hva jeg har sett fra spillerne.

På spørsmål om spillestil og taktikk stod Enrique på sitt, og gjentok mye av det han har sagt tidligere i sesongen — også før tapene.

— Vi ønsker å være uforutsigbare, men fremdeles være oss selv. Vi ønsker å være det beste Barca som mulig.

Og som vanlig ville ikke Enrique røpe noe rundt laguttaket i morgen.

— Alle spillerne tilfører noe til laget med sine egne kvaliteter.

Foto: FCBarcelona.com