Luis Suárez valgte heller å se på det positive etter nederlaget i El Clásico.
Lucho overrasket de aller fleste ved å stille med Luis Suárez fra start i El Clásico på Santiago Bernabéu i går. Etter kampen forsvarte uruguayaneren trenerens valg, og bedyret at han var i god nok form til å spille det intense gigantoppgjøret.

– I løpet av de siste ukene har jeg trent hver dag med denne kampen i tankene, og derfor var jeg i god nok form til å kunne spille. Jeg følte meg i god form, og prøvde alt jeg kunne for å hjelpe laget mitt, men jeg visste også at jeg ikke kom til å holde hele kampen.

Til tross for tapet føler Suárez — som traff på 27 av 30 pasninger, og skapte tre målsjanser i går — at han kan være tilfreds med sin Barça-debut.

– Jeg visste ikke at jeg skulle spille før lagsamlingen. Man er alltid ute etter å markere seg i en debut, og enda mer under disse omstendighetene, men jeg er uansett fornøyd med at jeg ga alt jeg hadde.

Barças nye angriper brukte ikke mer enn fire minutter på å levere en målgivende pasning til Neymar. Suárez poengterte likevel at de tre angriperne trenger mer tid sammen for å kunne få frem sitt aller beste.

– Neymar og Messi er gode, men vi vet at i disse kampene er vanskelige. I de neste par kampene må vi prøve å finne hverandre oftere.

Suárez erkjente at hjemmelaget var bedre, og at de avgjorde kampen i andre omgang.

– Madrid var mer effektive, etter 2-1 gikk vi mer inn for å finne målet, men de drepte kampen etter pause. Nå må laget glemme dette tapet og tenke på kampen mot Celta.

27-åringen minnet også om at alt ikke er helsvart etter kampen på Santiago Bernabéu.

– Vi ligger fortsatt ett poeng foran Real Madrid, og er på toppen av ligatabellen.

pepe-carvajal-suarez