Luis Milla har spilt for både Real Madrid og FC Barcelona. Han tror ikke Suárez er klar for morgendagens kamp.
Den tidligere Spania U21-treneren har uttalt seg til AS om den kommende kampen mellom Real Madrid og FC Barcelona, et Clásico mange mener det kommer til å lukte svidd av. Kvaliteten på angrepstrioen hos begge lag har aldri vært høyere, men mesteparten av oppmerksomheten (fra begge sider) er rettet mot superspissen fra Uruguay.

Mangler fokus

-Jeg er helt sikker på at Suárez er klar for kampen mentalt sett, han er sulten på å spille fotball igjen. Jeg tror dog ikke at han er fysisk klar. Han har ikke spilt på måneder og er så langt unna kampform du kan komme. Sant nok spilte han for Uruguay, men han har ikke den kontinuiteten som Real Madrid- og Barcelona-spillerne har.

Videre forklarte Milla at Real Madrid har et fantastisk potensiale i sin midtbane, men at de unge spillerne som har blitt introdusert vil trenge tid til å tilpasse seg. Begge lag har vanvittig slagkraft i alle deler av formasjonen og det blir interessant å se hvordan de to trenerne stokker kortene sine.

-Som vanlig tror jeg det blir en tett kamp med høy intensitet. Det er et sterkt Real Madrid som gjester et Barcelona som er mer solide enn under Guardiola. De spilte blendende fotball, men hadde tendenser til å slippe inn mål. Nå har de ikke sluppet inn et eneste mål i ligaen.

Luis Milla spilte for FC Barcelona fra 1983 til 1990, ungdomslag inkludert, og for Real Madrid fra 1990 til 1997.