Hele elleve førstelagsspillere har tidligere scoret mot hovedstadslaget.
Ni av spillerne har gjort det på mektige Santiago Bernabeu. Totalt 23 mål har blitt scoret på Real Madrids hjemmearena fra Barcelonas nåværende spillere. Piqué, Rakitic, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Jordi Alba, Adriano, Mathieu og Alves er spillerne som har notert seg for mål i El Clásico, og det totale antallet mål hjemme og borte er på 46 scorede mål.
Det er med andre ord rutinerte spillere som møter Real Madrid på lørdag. Spillere som har vært med på dramaet tidligere. Leo Messi er spilleren som har flest mål i oppgjøret mellom de to rivalene. Tolv av Messis 21 mål har kommet på Bernabeu.
Rakitic, Mathieu og Adriano scoret mot hovedstadslaget for sine tidligere klubber. Kroaten sørget for to mål mot dem forrige sesong, mens Mathieu både scoret hjemme og borte mot Ancelotti og Co.
Adriano scoret mot de hvitkledde fra millionbyen i 08/09-sesongen, mens han fortsatt spilte for Sevilla. Dani Alves har scoret mot katalanernes argeste rival både for Sevilla og Barcelona. Det samme har Jordi Alba for Valencia og Barca.
Kort oppsummert, så kan Barcelona på lørdag stille med en førsteellever hvor alle tidligere har gjort mål mot rivalen. Alle bortsett fra keeperen selvfølgelig.
Tror du vi får hull på byllen i morgen?